Resultater : 7 Fjell Dobbel

 

Toini og Hadi (BPK) - Jean Jaques og Morten (OPC/FPK)

Toini og Hadi (BPK) – Jean Jaques og Morten (OPC/FPK)

Lørdagens dobbelturnering talte 25 lag: 4 puljer av 4 og 3 puljer av 3.

Det var litt ironisk av de 3 beste lag fra Vestlandet (på papiret) var i den samme treerpuljen. Det gikk bra for brødrene Losnegard (SPK) og Toini Hoel/Hadi Khaddaj (BPK), men Mostafa ElHarrar og Vebjørn Bjørkås måtte pakke kulene litt tidligere enn forventet.

En liten bombe i åttendedelsfinalen: Familie laget Jon og Kari Larsen vant mot Ranu og Lisbeth fra ØPC.

I kvartfinalen vant Charlotte og Bastien mot Tore og Lars 13-8, Morten og Jean Jaques mot Øyvind og Pål 13-3, Toini og Hadi mot Kari og Jon 13-8 og Per Geir og Børge mot Eli og Gabriel 13-9.

De 2 lag fra Vestlandet møttes i den første semifinalen mens de 2 lag fra Østlandet møttes i den andre semifinalen. BPK laget-Toini og Hadi vant 13-7 mot nabolaget fra SPK, Per Geir og Børge. Morten og Jean Jaques hadde allerede spilt mot Bastien og Charlotte i gruppespill og tapte 9-10. De vant revansjen og da var herrene klare for finalen.
Morten og Jean Jaques hadde en klar ledelse, men Bergen slo tilbake og med 4 poeng var Bergen plutselig oppe i ledelse med 10-9. I den neste runden var det laget fra OPC/FPK som tok 4 poeng og vant turneringen. Gratulerer til Jean Jaques Razaka og Morten Torp!

 

7 Fjell Dobbel

9. september 2017, Bergen

1. Jean Jaques Razaka og Morten Torp, OPC/FPK 2. Hadi Khaddaj og Toini Hoel, BPK

3. Bastien Testaniere og Charlotte Jayer, GPK 3. Per Geir Vatna og Børge Presthaug, SPK

5. – 8. plass Tore Blokhus og Lars H. Sleen, SPK Øivind Bjørkås og Pål Johansen, SPK Kari Larsen og Jon S. Larsen, BPK Gabriel G Bel-Lafkih og Eli Gjengstø, GPK

9. – 16. plass Markus Reddington og Helge Skjæveland, SPK Terje Larsen og Johannes Trones, BPK Kjell Arne Presthaug og Kjell Inge Sævareid, SPK Magnus og Viljar Losnegard, SPK Lisbeth Fossen og Ranu Homniam, ØPC Line Jørgensen og Kenneth Larsen, BPK Joar Hystad og Jonas Angeltveit, SPK Signe Hovind og Ståle Baksetersveen, OPC/HPK

Øvrige lag Ellen Sanna og Steinar Andersen, ØPC Vebjørn Bjørkås og Mostafa ElHarrar, SPK/BPK Rune Solevåg og Dag Otto Koppang, SPK Ellen Strømme og Arve J. Nilsen, BPK Nina Mehdi og Mohamnad Mehdi, BPK Mashiyat Abedi og Bagher Por, SPK Svein og Eli Andreassen, BPK Sverre Meisingset og Ingunn Thorvik, HPK Sara Chr. Oppheim og Torunn E. Skare, BPK

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *