Jubileumsturnering + skyting : lørdag 6 Oktober

Til lørdag arrangeres jubileumsturnering på Danckertn. Det spilles tre kamper á 1 time, trekker medspillere hver runde, den med best score etter tre runder har vunnet. Etter turneringen er det mulig å samles over et glass og en pizza på Tempo Tempo rett bort i gaten. 175,- for pizzaen og xx for hva en måtte ønske å drikke.

Spillstart kl. 12:00

Blir Dylan Rocher i Bergen den 6 i Oktober ?

Blir Dylan Rocher i Bergen den 6 i Oktober ?

De som har lyst til å kjempe om edelt metall i internmesterskapet i skyting møter senest én time før, så avvikler vi innledende runder før turneringsstart og finale/bronsefinale spilles rett etter turneringsslutt. Denne konkurransen er HELT åpen.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *