VM trippel 2017 gikk til Stord PK

Artikkel fra petanque.no

Dag Otto, Tore, Odd, Lisbeth, Sissel og Jarle (Stord PK)
Dag Otto, Tore, Odd, Lisbeth, Sissel og Jarle (Stord PK)

Stord Petanqueklubb arrangerte lørdag 30. september Vestlandsmesterskapet i trippel. Vertene kunne melde om svært tøffe værforhold (Eller “litt surt” som det heter på Vestlandet) og desto større vinnervilje.

Blant de 24 trippellagene fant vi hele 20 fra arrangørklubben, mens fire lag trosset vær og vind og kom hele veien fra Bergen. Trekning ble foretatt samme morgen som turneringen og resulterte i seks puljer med fire lag i hver. De to beste fra hver pulje var garantert sluttspill. I tillegg gikk de fire beste treerne videre til åttendedels.

Dette er tredje gang Vestlandsmesterskapet har blitt arrangert i trippel. Begge de foregående årene har Stord-trioer blitt mestere. Lars Hovland Sleen og Markus Reddington var på vinnerlaget begge gangene, med Helge Skjæveland som makker i 2015 og Sindre Vikanes i 2016. I år ble det igjen noen rokkeringer: Markus, Helge og Sindre forsøkte å kjempe om nok en tittel, men måtte se seg tapt allerede i kvartfinalen.

– Mot trioen som i år kan kalle seg Vestlandsmestere: Dag Otto Koppang, Tore Blokhus og Odd Kvarme. Gratulerer!

Honnør også til sølvvinnerne Sissel June Lekven, Jarle Larsen og Lisbeth Merete Johannesen, samt til bronsevinnerne Per Geir Vatna/Børge Presthaug/Trond Sandvik og Per Svein Sakseid/Pål Johansen/Øyvind Bjørkås.

Arrangørene takker alle deltakere som stilte opp i tøffe forhold.

Lag fra Bergen :

– Jon, Ida og Yngve tapte i 1/8 finalen

– Mari, Line og Linda tapte i 1/8 finalen

– Kenneth, Øystein og Kirsti

– Berit, Kari og Ellen.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *