Trippelmesterskap 2018

5 Mai 2018 – Bergen

6 lag påmeldt:

Jon – Mari – Linda

Svein – Eli – Ellen

Per – Geir – Trond – Terje

Toini – Sara – Kari

Øystein – Arve – Kirsti

Nina – Mohamad – Hervé

Og med det var en strålende dag med petanque over i Bergen. De gamle e eldst og var suverene i dag med 4 seire og kun tap i første kamp mot Sara, Toini og Kari. Svein Bror skjøt og flyttet gris ved behov, mens Ellen og Eli trillet inn gang på gang og sikret dermed deres første gull i BPK-sammenheng. Vi bøyer oss i støvet. Sara sitt lag tok sølv og bronsen gikk til Nina, Mohamad og Hervé. Vil også gratulere Kulturhuset Danckert Krohn med 1-årsdagen og takke for nydelig mat i forbindelse med jubileet.

Toini-Sara-Kari / Svein-Ellen-Eli / Nina-Hervé-Mohamad

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *