Sommerturnering i Fyllingsdalen

Da var en fantastisk og hektisk dag i “Dalen” over. Seirende ut av finalen gikk Ken Joar, Vidar og Lars med solide 13-2 over Christopher, Tore og Odd. Dagens blideste var nok Mari som i sitt første rankingstevne tok seg til semifinalen sammen med Arve og Rune og etterpå gikk hen og gruste rutinerte skyttere med 18 poeng i sin første skytekonkurranse og kvalifiserte seg til NM på en 4. plass.

Mari – 18 poeng og med til NM 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allerede ved oppmøte var det klart at dette kom til å bli varmt og utfordrende. 10 lag fra Stord hadde tatt turen til Fyllingsdalen, 10 minutters kjøring fra Bergen sentrum. Til å forsvare hjemlig heder og ære hadde BPK rasket sammen 5 kompetente lag, som skulle forsøke å stikke kjepper i hjulene for SPKs NM-oppladning.

I gruppe A hadde Per Geir, Børge og Trond god kontroll med 3 seire og +23 i score. Med seg videre til A-sluttspill fikk de Øyvind, Jonas og Eivind.

I gruppe B var det jevnere og siste runde ble avgjørende. Kari, Jon og Øystein, Pål, Øyvind og Per Svein og Lisbeth, Anita og Jarle kunne alle gå videre. Pål sitt lag trakk det lengste strået og gikk videre som gruppevinnere og fikk med seg laget til Kari (Leeds-lag for dagen).

I gruppe C vant Tore, Odd og Christopher med 3 seire og det ble en minifinale i siste kamp mellom Vidar, Lars og Ken Joar og Toini, Berit og Mohamad. Vidar sitt lag vant denne 13-6 og gikk dermed til A. Dette må uten tvil ha vært tøffeste gruppen i dag for alle 4 lagene var å finne i A- og B-finalen. Kan det være første gang? ? Siste lag i gruppen var Mashiyat, Sigurd og Bagher, som også vant B-finalen.

Gruppe D hadde 1 walk-over. Vebjørn, Sindre og Viljar vant med 3 seire og fikk med seg Mari, Arve og Rune til A.

I kvartfinalene var det Tore vs. Kari 13-2, Vebjørn vs. Øyvind 13-1, Pål vs. Vidar 5-13 og Per Geir vs Mari, som stod for den nest største overraskelsen i dag ved å ta seg til semifinale, 9-13.

I semifinalen var det derimot stopp for Mari, Rune og Arve. Vidar sitt lag vant komfortabelt 13-2. Tore mot Vebjørn viste seg å bli muligens tøffeste og velspilte for dagen, hvor Tore sitt lag kjempet innbitt og dro tilslutt seieren i land.

Den tøffe semien kan ha blitt avgjørende, for i finalen hadde Vidar, Ken Joar og Lars god kontroll og vant med behagelige 13-2.

Vidar – Sindre – Ken Joar – Vebjørn – Kars – Odd

I B-finalen slo som sagt Sigurd sitt lag Toini 13-7.

Etterhvert som lag røk ut startet kvalifisering til NM-skyting. Skyteglade stordinger stilte i hopetall, men her viste BPK seg fra sin beste side. 66% av bergenserne som hadde meldt seg kvalifiserte seg også med en herlig blanding av rutine, representert ved Toini som vant kvalikken med 20 poeng, og nyfrelste, representert ved Mari som knapt har spilt i et år og kapret 4. plassen med 18 poeng. Med seg fikk de Vidar og Lars med 19 poeng. Det måtte omskyting til for å finne de to siste representantene mellom Odd, Viljar og Terje, alle med 16 poeng. 1. sikret Viljar med 8 poeng og plass 2 fikk Terje med 3 poeng.

Tusen takk til alle sammen for en fin dag og for all hjelpen til avvikling av skytekvalik og en stor takk til Mike Barker for dommergjerningen.

NM Stord neste…

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *