Sommerturnering 28 juli

Strålende dag på Sydneshaugen i går. 12 lag kjempet i varmen og etter 4 innledende var semifinalene klar. Sissel – Jarle vs Toini – Sara og Kenneth – Lisbeth vs Mostafa – Hervé. Sissel og Jarles presisjonslegging gjorde at de trakk det lengste strået og Mostafa og Hervé hadde funnet flyten etter en litt trøblete start på dagen og vant sin kamp. Finalen var jevn og spennende men lag Mostafa stod igjen som vinnere med 13-11.

Vi avholdt også uhøytidelig skytekonk og leggekonk. Hervé vant skyting etter finale mot Toini og Rune vant legging i kamp mot Jarle og Toini .

Satser på alt dette nå er blitt årlig tradisjon.

Hervé – Toini : skyting finalen.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *