NM 2021 i Bergen ?

Fra petanque.no :

Vi hadde gledet oss lenge til årets Norgesmesterskap. Det var nesten for godt til å være sant da vi fikk klarsignal fra Bergen kommune om leie av selveste Festplassen. Aldri før har vi hatt en lignende arena, for en idrettsfest dette skulle bli: Horder av petanquespillere fra nord til syd, øst til vest, samlet midt i Bergen sentrum. Sammen skulle vi lage en skikkelig folkefest. 

Seksjonsstyret har i samråd med Bergen Petanqueklubb dessverre sett seg nødt til å innstille årets ordinære Norgesmesterskap. Vi ante vi måtte gå til det skritt, selv om vi lenge våget å håpe. Så kom beskjed fra Regjeringen om forbud mot alle idrettsarrangement frem til 15. juni. 

Vi ser det som umulig å fortsette planlegge et mesterskap hvor det eneste vi vet er at det er forbud frem til en drøy uke før mesterskapet. NM på Festplassen krever stor deltakelse, og situasjonen pr. i dag setter store begrensninger på både kamptrening i forkant, deltakelse og logistikk med hensyn til transport og overnatting. Trolig blir forbudet også ytterligere forlenget, i alle fall i størrelsesorden som også innbefatter NM i Petanque. 

Selv om det ikke blir NM i Bergen i 2020, er Bergen Petanqueklubb beredte på rollen som teknisk arrangør av NM i 2021. Allerede over påske starter en ny søknadsprosess, og vi håper og tror ventetiden vil være verdt det.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *