Stord turnering 23-24 mai

Trippel lørdag 23 mai.

Alle 7 spillerne fra BPK gikk til A-slutspill. Berit, Ellen and Kari tapte 13-1 mot Ranu, Max og Marius mens Øystein og 2 fra SPK tapte 13-11 mot lag Benny i 1/4 finalen. Mostafa, Damien and Hervé slo lag Benny 13-11 i semi-finalen men tapte 13-9 i finalen mot Bastien, Viljar og Magnus.

Andre plass – Hervé, Damien og Mostafa

Dobbel : Søndag 24 mai.

På lørdag hadde BPK bare 5 spillerne. Ellen og Berit fortsetter å imponerende. De gikk til A sluttspill en gang til. Toini spilte med Ranu og de gikk akkuratt i A slutspill som siste beste tredje etter gruppespill. De også tapte i 1/8 finalen. Mostafa som spilte med Gabriel og Øystein som spilte med en spiller fra Stord klarte ikke A-slutspill. Øystein gikk helt til finalen i B-slutspill.

Det var en fin help på Stord. Som vanlig ! Vi kommer gjerne tilbake neste år.

BPKs damene : Berit, Kari og Ellen. Til sammen Pål, Per Svein og Øyvind (SPK)

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *